og:image
Selecteer een pagina
basiscursus fotograferen

Basiscursus fotograferen

Wil jij aan de slag met fotografie? Zelf de mooiste foto’s maken? Krijg je camera onder controle en maak mooie professioneel uitziende foto’s. In meer dan 20 praktische lessen leer jij hoe je betere foto’s maakt. Van de belichtingsdriehoek tot de compositie, het komt allemaal aan bod. Camera in de aanslag? Je kunt direct beginnen.

Praktische online cursus fotografie

Je gaat je kennis direct in de praktijk inzetten. In de online cursus fotografie komen veel praktische voorbeelden aan bod zodat je gelijk het verschil ziet tussen een normale en professionele foto. Het leukste? Het maakt niet uit met welke camera je het wilt doen: je krijgt info die voor iedere camera van toepassing is.

Belichtingsdriehoek met Fotografie

Binnen fotografie is het heel belangrijk om met belichting te werken. In deze online cursus leer je dan ook meer over de belichtingsdriehoek voor fotografie. Van het idee tot verschillende instellingen, je leert stap voor stap hoe je met licht kunt spelen. Daarnaast zul je diverse praktijkvoorbeelden zien en krijg je een goed gevoel over de impact van bepaalde keuzes.

Leer over Composities in Fotografie

Een foto maken gaat niet vanzelf. Je moet weten wát je wilt fotograferen en wat je op beeld wilt hebben. In deze cursus leer je meer over kadrering en hoe je op een natuurlijke manier jouw objecten in beeld kunt brengen.

Uiteindelijk krijg je ook nog extra informatie over de bewerking van jouw foto’s, zodat je de puntjes op de i kunt zetten.

Wat wil jij prachtig vastleggen? Start vandaag nog en geef je fotografieskills een boost!

Klik hier voor meer info

cursus natuurfotografie<br />

Cursus natuurfotografie

In deze Basiscursus Natuurfotografie leer je:

Mooie foto’s maken van de natuur;
Welke apparatuur je nodig hebt voor natuurfotografie;
Hoe je kunt spelen met scherpte en diepte.

Beschrijving van de cursus:

Door deze Basiscursus Natuurfotografie te volgen, leer je mooie afbeeldingen te maken van alles wat je ziet in de natuur. We gaan eerst bekijken wat we precies verstaan onder natuurfotografie. Vervolgens kijken we naar de  apparatuur die nodig is om die mooi afbeeldingen te maken. Natuurlijk leer je ook hoe je tot een juiste belichting komt, gebruikmaakt van de juiste scherpte-diepte en hoe je compositie uiteindelijk de afbeelding afrondt tot een mooi geheel.

Dus.. pak je camera, ga erop uit en beginnen maar! KLIK HIER

basiscursus landschapsfotografie

Basiscursus landschapsfotografie

Wil je leren hoe je een schitterende foto maakt van een landschap, dan is dit de online cursus voor jou. Je leert in deze cursus alles wat je nodig hebt voor landschapsfotografie. Van apparatuur tot beeldbewerking en alles wat er tussen zit. Kortom, een complete cursus voor iedere landschapsfotograaf!

 Voor wie

Voor beginners

7 Hoofdstukken
10 Lessen
Cursusduur ongeveer 4u 55min
Cursus Certificaat

Meer informatie klik dan hier

basiscursus macrofotografie

Basiscursus macrofotografie

Macrofotografie

Hou jij er ook van om bloemen en kriebelbeestjes te fotograferen?
Dan is deze cursus macrofotografie echt iets voor jou!

Met macrofotografie maak je foto’s van mensen, dieren, planten of andere voorwerpen op hele korte afstand. Hiermee worden details zichtbaar die met het blote oog normaalgesproken niet waarneembaar zijn. Dit levert prachtige beelden op.

Je leert in deze cursus hoe je met de juiste techniek schitterende afbeeldingen maakt. Ik laat zien hoe mijn werkwijze in de macrofotografie is en welke apparatuur je hiervoor nodig hebt. Daarnaast gaan we extra in op hoe je bloemen fotografeert, maar ook hoe je vlinders en libellen mooi vastlegt met je fototoestel.

Kortom alles wat je nodig hebt voor macrofotografie leer je in deze “Masterclass”.

KLik hier voor meer info

G-JLHBTBLVBE